Net dat stapje extra

Behandelingen van Homeopatisch Arts Bruining in Groningen

Ik ben een bedreven homeopathisch arts met een erkende homeopathiepraktijk in Groningen. U kunt bij mij terecht met verschillende lichamelijke en geestelijke klachten. Ik heb vele jaren ervaring in diverse behandelingen die het immuunsysteem van mijn patiënten hebben verbeterd.

Homeopathie

Homeopathie is een geneeswijze die berust op een grondslag van wetmatigheden en eeuwenlange ervaring. Ons primaire uitgangspunt is dat het lichaam over een ingebouwd intelligent systeem beschikt. Dit systeem herkent en herstelt verstoringen van de gezondheidsbalans. Het doel van onze homeopathische behandelingen is het versterken van dit zelfgenezende vermogen. 

Om ons heen zijn er constant veranderingen die ons evenwicht kunnen verstoren. Dat is helaas een logisch gevolg van de hectische wereld waarin wij leven. Bepaalde gebeurtenissen, bijvoorbeeld ziektes of trauma’s, kunnen u behoorlijk uit balans brengen. Dit kan ontstaan op emotioneel, psychisch en fysiek gebied. Ik stimuleer de zelfgenezende kracht door een probaat en natuurlijk middel voor te schrijven. De organische grondstoffen van de homeopathische middelen die ik gebruik zijn onder meer afkomstig van planten, mineralen en dieren. 


U kunt bij mij ook terecht voor een uitgebreide persoonlijke behandeling. Hierin ga ik samen met u dieper in op wie u bent. Zo stellen we samen een behandelplan op en schrijf ik medicatie voor die volledig is gebaseerd op uw persoonlijkheid. 

Bioresonantie

Electro-acupunctuur
Electro-acupunctuur volgens Voll: een methode gebaseerd op de oude Chinese acupunctuur die voornamelijk als diagnose- en analyse-instrument wordt gebruikt. Met deze methode onderzoeken we welke medicijnen kunnen worden ingezet en of deze daadwerkelijk gaan werken. Daarnaast wordt onderzocht welke allergieën u heeft en wat onderhoudende factoren van ziekten kunnen zijn. De methode is pijnloos, er wordt geen gebruik gemaakt van naalden, maar van een meetstift.

Via elektro-acupunctuur test ik de zinvolheid van het geven van een homeopathisch middel, Schüssler zouten, voedingssupplementen en kruiden.

Deze klachten zijn te behandelen door een combinatie van genoemde geneeswijzen:
  • Allergieën, of dit nu voor huisstof, pollen, katten, melk of iets anders is. Met behulp van bioresonantie zijn er goede resultaten te behalen.
  • Eczeem.
  • Prikkelbare darm, colitis ulcerosa, de ziekte van Crohn.
  • Fibromyalgie, Chronische vermoeidheid (M.E.).
  •  ADHD, ADD.
  •  Hoofdpijn en migraine.
  •  Overspannenheid, Burn-out.
  •  Menstruatieklachten, menopausale klachten.
  •  Infecties door bacteriën, virussen, parasieten en schimmels zoals Candida.

Wilt u gezond in het leven staan?
Neem contact op

Homeopatisch Arts Bruining
Waterland 29 
9734 BA Groningen

+31 505 41 66 21

p.bruining@home.nl

KvK 01168325

Openingstijden

Maandag 08:45 - 17:30

Dinsdag 08:45 - 17:30

Woensdag 08:45 - 17:30

Donderdag 08:45 - 17:30

Vrijdag 08:45 - 17:30